Kuldipsingh Gives Back!

21 dec 2022

Zaterdag 17 december 2022 was een bijzondere dag voor 120 kinderen van de kinderhuizen Elim van de Heer, Nos Kasita, Johanna en Hadassah. Zij werden door Kuldipsingh gebracht naar Chuck E. Cheese voor een gezellig dagje uit. Deze dag kwam tot stand nadat St. Raksha Cataleya een beroep had gedaan op Kuldipsingh om iets voor de kinderen te betekenen.

De kinderen hoorden wat geruchten in de wandelgangen en keken vol verwachting uit naar deze dag. Zaterdag was het eindelijk zo ver! Helaas viel stroom opeens landelijk uit. Het eerste wat in de organisatoren opkwam was: “Wat nu?”.
Wij wilden de kinderen deze dag, die onvergetelijk moest zijn, niet ontnemen. Na het
een en ander te hebben overlegd met Chuck E. Cheese en St. Cataleya, werd besloten dat alles gewoon door zou gaan. Chuck E. Cheese had door hun generator wel stroom en de kinderhuizen zouden teilen vullen met water, zodat de kinderen zich konden klaarmaken. Wij hadden verwacht dat dit voor enige vertraging zou zorgen, maar gelukkig was dit niet het geval. De kinderen stonden op tijd, zelfs voor de afgesproken tijd, netjes klaar om opgehaald te worden door te bussen. Hierdoor waren zij ook ruim van te voren op locatie aanwezig.

Toen de kinderen en begeleiders eenmaal binnen waren, mocht er direct gespeeld worden op de speeltoestellen en er werd ook gezellig meegedaan met de Chuck E. Show. Toen het tijd werd om te lunchen, was het een uitdaging om de kinderen van de toestellen te halen en bij elkaar te krijgen, omdat zij zoveel pret hadden… maar het was het team uiteindelijk gelukt!
Daarna konden de kinderen en begeleiders van de kinderhuizen genieten van pizza, drank, ice cream en popcorn. Na het eten mochten de kinderen weer spelen. De speelkaarten werden met een halfuur verlengd, want de meesten waren nog niet uitgespeeld.

Tot slot kregen de kinderen allemaal een goodiebag met diverse items van Kuldipsingh. Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat wij, samen met het team, een onvergetelijke dag voor de kinderen hebben mogelijk gemaakt. Eén van de begeleiders vertelde dat de kinderen onderweg naar hun tehuis aan het napraten waren en zeiden dat zij nog nooit zo een leuke activiteit hadden meegemaakt. Het plezier van de kinderen doet ons zeer goed en dat is waar wij het uiteindelijk voor doen.  

 

 

Fotoalbum

nieuwsKuldipsingh Gives Back!