Kuldipsingh Equipment voltooit Confined Space Training voor Veiligheid

30 sep 2023

Kuldipsingh Equipment heeft op 9 september met succes een intensieve Confined Space en Self Rescue Awareness Training afgerond, verzorgd door G-Group Safety Solutions & Consultancy. Deze training had als hoofddoel het vergroten van het bewustzijn en begrip van de cruciale richtlijnen voor veiligheid op uitdagende werkplekken.

Een “confined space” wordt bepaald aan de hand van strikte criteria: voldoende werkruimte, beperkte toegang, en niet bedoeld voor permanent gebruik door werknemers. Als deze criteria niet worden gehaald, zijn er andere veiligheidsmaatregelen vereist voor eventuele risico’s. Deze uitgebreide training behandelde kritieke onderwerpen zoals het herkennen van gevaarlijke atmosferen, energie-isolatie, toezichtsvereisten, luchtmonitoring, ventilatie en toegangsvergunningen op risicovolle werkplekken. Dergelijke trainingen zijn noodzakelijk, omdat het niet alleen het bewustzijn van mogelijke gevaren en veiligheidsmaatregelen vergroot, maar ook de capaciteit van het personeel om doeltreffend te handelen verbetert, wat de algemene veiligheid optimaliseert en de risico’s voor zowel medewerkers als het bedrijf vermindert.

Investeringen in veiligheid benadrukt de toewijding van Kuldipsingh Equipment aan het welzijn van haar medewerkers en onderstreept het voortdurende streven naar de hoogste normen op het gebied van veiligheid en compliance in de sector. Het bedrijf blijft zich inzetten voor de bescherming van haar personeel en het bevorderen van een veilige werkomgeving.

 

Fotoalbum

Kuldipsingh Equipment N.V.Kuldipsingh Equipment voltooit Confined Space Training voor Veiligheid