Exclusief bij Kuldipsingh: Global Paint Professional

28 mrt 2024

Topkwaliteit verf voor vakschilder en doe-het-zelver

Vakschilders kiezen vaak voor kwaliteitsmerken verf. Logisch, want ook al zijn de aanschafkosten hoger, het schilderwerk is veel duurzamer en gaat dus veel langer mee. Naast andere kwaliteitsmerken is er nu een hoogwaardig alternatief in Suriname verkrijgbaar: Global Paint Professional. Een Nederlands kwaliteitsmerk (sinds 1988) voor uitstekende verf. Nu verkrijgbaar in alle vijf Kuldipsingh winkels.

Meer dan 100.000 kleuren

Global Paint Products maakt de keuze voor schilders eenvoudig met een helder, compact en compleet assortiment. Voor elke schilderopdracht binnen en buiten. Voor zowel de vakschilder als de doe-het-zelver.

Alle vijf Kuldipsingh winkels (Paramaribo, Wanica en Commewijne) beschikken over een uniek kleurenmengsysteem, het Color Matching System. Met behulp van onze geavanceerde meng- en schudmachines kan daarmee elke gewenste kleur gerealiseerd worden. Kom langs en laat je kleur scannen, kies een kleur uit onze kleurenwaaier of gebruik een bestaande verfcode.

Speciale verf voor het Surinaamse klimaat

Sinds kort heeft Global Paint Products ook een verffabriek in Suriname. Hier wordt de verf geproduceerd speciaal voor de Surinaamse markt die zijn weg vindt naar de winkels van Kuldipsingh. Door de zware UV-belasting, voldoen de verven aan zeer hoge eisen van een tropisch klimaat. Je schilderwerk is dus extra goed beschermd!

Kom langs bij een van de Kuldipsingh winkels en ervaar de vele mogelijkheden van de Global Paint Professional kwaliteitsverven.

Fotoalbum

Commewijne, Hadji Iding SoemitawegExclusief bij Kuldipsingh: Global Paint Professional