Draaikiepraam kopen

Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Wilt u voor uw kantoor of woning een draaikiepraam kopen van goede kwaliteit? Bij een draaikiepraam zitten er scharnieren aan de zijkant en ook aan de onderkant. Hierdoor kunt u deze raamsoort op twee manieren openen: u kunt hem kiepen of open draaien. Bij Kuldipsingh hoeft u niet lang te wachten als u ervoor kiest om een draaikiepraam te kopen. Uw bestelling wordt altijd snel geleverd!

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

Een draaikiepraam kopen bij dé groothandel in Suriname

U bepaalt zelf welke raamstand u kiest. Bij de draaistand draait het raam net als een normaal raam en voorziet u uw woning snel van frisse lucht. Bij de kiepstand heeft u de mogelijkheid om de bovenkant van het raam naar binnen te kiepen en ventileert u eenvoudig de ruimte, zonder dat er veel tocht of kou naar binnen komt. Bovendien hoeft u na het kopen van een draaikiepraam bij onze groothandel in Suriname niet meer naar buiten toe om uw raam te wassen. U maakt gemakkelijk de buitenkant van het raam schoon wanneer u binnen staat. Uiteraard moet u voor de rest van het houten, kunststof of aluminium kozijn wel even aan de buitenkant staan. Daarnaast hebben we nog andere raamsoorten op voorraad, zoals:

Een klapraam

Een schuifraam

Breng een bezoek aan onze groothandel

Heeft u vragen over de technische aspecten van het draaikiepraam dat u bij ons kunt kopen? Onze afdeling Kuldipsingh Geveltechniek helpt u graag verder als u belt naar (+597) 55 14 56 of een e-mail stuurt naar geveltechniek@kuldipsingh.net. Het is bovendien mogelijk om al uw bouwmaterialen inclusief actuele prijzen in onze webshop te bekijken en te bestellen. Mocht u vragen hebben voor een van onze winkelmedewerkers, zijn onze verschillende vestigingen bereikbaar op:

Dr. S. Redmonstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

Draaikiepraam kopen