Donatie speeltoestellen aan O.S. Vredenburg

31 mrt 2020

De speeltoestellen van O.S. Vredenburg waren al geruime tijd aan vervanging toe. Vanwege de beperkte financiële middelen ging de voorkeur van de school uit naar andere projecten die hogere prioriteit genoten. Het gevolg hiervan was dat de kindertjes tijdens de pauzes geen (optimaal) gebruik konden maken van de speeltoestellen.

In het kader van het Kuldipsingh Social Support 2020 project besloot Kuldipsingh deze school een handje te helpen door drie compleet nieuwe toestellen (o.a. een schommel, glijbaan en een wipplank) te doneren. Op dit moment zijn de kindertjes allemaal thuis door de vervroegde paasvakantie. Een goed moment dus om van de gelegenheid gebruik te maken! De oude speeltoestellen werden opgeruimd, het schoolerf werd schoongemaakt en de nieuwe toestellen zijn op de juiste plek geplaatst.

Zodra de paasvakantie voorbij is en de kindertjes weer op school zijn, staat er een mooie verrassing op ze te wachten. Wij hopen dat de kindertjes goed gebruik zullen maken van de nieuwe speeltoestellen en dat ze heel lang, maar vooral veel plezier eraan zullen beleven!

 

Fotoalbum

nieuwsDonatie speeltoestellen aan O.S. Vredenburg