Bouwstaalmatten

Alles voor uw klus of bouwproject

✔ Meer dan 10.000 artikelen online te bezichtigen

✔ Gemakkelijk en snel voor productinformatie en prijzen

Bouwstaalmatten worden gebruikt als bewapening voor wanden en vloeren. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor de bouw van bunkers en andere gebouwen die bedoeld zijn voor de opslag van gevaarlijke, zware of kwetsbare materialen. Denk hierbij aan een bunker voor de opslag van vuurwerk.

Door het gebruik van bouwstaalmatten worden uw materialen goed beschermd en worden gevaren vermeden. Hierdoor worden risico’s voor de omgeving en voor uw medewerkers tot een minimum beperkt.

Vul ons contactformulier in of bekijk onze webshop

Onze bouwstaalmatten zijn verkrijgbaar in verschillende maten 

Voor een optimale ondersteuning van de wanden en vloeren van het gebouw dat door u in aanbouw is, kiest u voor bouwstaalmatten met de juiste doorsnede en de juiste maten. Zo kunt u een optimale veiligheid bieden voor de gebruikers van het door u gebouwde pand. Op deze manier maakt u uw verwachtingen op het gebied van veiligheid meer dan waar bij het werken in de ruwbouw en de afbouw.

bouwstaalmatten

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heeft u advies nodig over welke bouwstaalmatten u het best kunt gebruiken bij de bouw van een nieuw pand, ook wanneer u op duurzame wijze bouwt? Neem dan contact met ons op. U kunt dit op meerdere manieren doen. Zo kunt u ons contactformulier invullen, een e-mail sturen naar info@kuldipsingh.net of telefonisch contact opnemen met een van onze vestigingen:

 

Dr. S. Redmondstraat 195, Paramaribo: (+597) 47 40 87

Anamoestraat 2367, Paramaribo: (+597) 55 12 04

Duisburglaan 37, Paramaribo: (+597) 49 98 70

Martin Luther Kingweg 291, Wanica: (+597) 37 24 18

 

Wilt u meteen uw producten bestellen?  Bekijk ze dan in onze webshop en vraag een offerte aan tegen de actuele prijzen.

Bouwstaalmatten