Bison en Dyka geven opnieuw training aan verkoopteam Kuldipsingh

30 jan 2024

Kuldipsingh gelooft dat het succes van de organisatie rust op de schouders van haar getalenteerde en bekwame medewerkers. Om die reden zal het bedrijf altijd blijven investeren in de kennis en expertise van het personeel. Stefan Uitterhoeve (Bison) en Peter Rijmers (Dyka), vertegenwoordigers van twee van onze topmerken, hebben weer een bezoek gebracht aan ons bedrijf. Het doel van dit bezoek was om het nieuwe personeel bij te scholen over de diverse producten die wij in ons assortiment hebben van deze merken.

De training werd op zaterdag 20 januari verzorgd in de trainingszaal van onze nieuwe Kuldipsingh winkel te Commewijne. Een totaal aantal van 29 medewerkers hebben deze training met goed gevolg doorlopen. Na afloop hiervan ontvingen zij elk een certificaat van Bison en Dyka. De training bestond, zoals gebruikelijk, uit een theoretisch en praktisch gedeelte.      

Tijdens het theoretische gedeelte werd het gebruik van de diverse Bison lijmen en kitten op verschillende materialen behandeld. Elk product heeft een eigen gebruiksaanwijzing en het is van essentieel belang dat deze wordt gevolgd om de juiste werking ervan te waarborgen. Het is ook erg belangrijk dat de verkopers dit meegeven aan de klanten en uit te leggen wat de gevolgen kunnen zijn indien een product niet op de juiste manier wordt gebruikt. Het praktische gedeelte omvatte een wisselwerking tussen de trainer en participanten alsook de participanten onderling die de rollen van klant en verkoper wisselden. 

Tot slot kreeg het verkoopteam van Kuldipsingh de gelegenheid om eigen ervaringen te delen en vragen te stellen over dagelijkse gebeurtenissen bij de verkoop van de producten van Bison en Dyka. Wij zijn ervan overtuigd dat wij middels deze training weer een steentje hebben bijgedragen aan de kennis en expertise van ons personeel en hopen hiermee de klanten op de best mogelijke manier van dienst te zijn.

Fotoalbum

Commewijne, Hadji Iding SoemitawegBison en Dyka geven opnieuw training aan verkoopteam Kuldipsingh